Maken / Reparatie

Maken en Reparatie van Polyester Parts.

Voor het herstellen van polyester onderdelen of het maken van een nieuw product uit een mal kunt u bij ons terecht in onze werkplaats te Oirschot. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van zeer lichte en sterke polyester of kevlar/carbon kuipen, tanken of zitjes.

Mallen

Wilt u een mal laten maken van een kuip, tank,zit, spatbord of anderszins is dat geen probleem, wij geven deskundig advies uit hoeveel delen we de mal kunnen maken en waar we deze gaan delen zodat de deelranden nauwelijks zichtbaar zijn.
Heeft u een product dat beschadigd is kunnen we dit van tevoren laten spuiten met een 2K polyesterlak om vervolgens daar de mal van te gaan maken, zodat het product in hoogglans en in de door u gewenste kleur wordt gemaakt.

Ook kunt u van een model van bv.hout of kunstof  een mal door ons laten maken.

Kleur

Al onze producten zijn ook in u gewenste Ral kleur te maken,heeft u een kleurenstaaltje dan kunnen wij daar de kleur uit onze kleurenwaaier bij zoeken.
Ook kunt u kiezen om het product in de schuurcoat te laten maken zodat deze gemakkelijk te schuren is om het te laten spuiten in een andere kleur.

Straatfiets

Ook de producten zoals kuipen en zitjes voor straatgebruik waar het gewicht niet zo n rol speelt, kunnen we extra sterk maken door meerdere lagen polyester matten te gebruiken zodat het tegen een stootje kan en makkelijk weer te repareren is.

Reparatie

Of het polyester onderdeel te repareren is door ons kunt u een foto maken van de schade en deze ons te mailen,of u kunt langs komen in onze werkplaats.
In de meeste gevallen kunnen we het repareren als we er aan de binnenkant bij kunnen komen om er polyester matten in te lijmen.